MENYER 2026
SELSKAPSMENYER
Alle menyene under her kan utvides til en 4 eller 5 retters meny ved å tilføye en ekstra forrett og/eller ost; eller de kan kombineres ut ifra eget ønske. Pris per rett står nederst i denne meny fanen.
MENY A – MED BIFF HOVEDRETT
3 retters NOK 1 150,-
Kveitetartar
Med urteinfisert agurk, sjalottløk, jordskokkchips, granateple, syrnet melk, knallgrønn dillolje og trøffeletter
(fisk, melk)
Indrefilet av storfe
Servert med vår egen Urfepølse, karamellisert gulrotkrem, grillet portobello, fritert rotchips og karse fra Tønsberg. Samt potet- og urteterte og epleglace
(melk, selleri, sennep)
Sjokoladeterte med salt karamell
Med karamellisert popcorn og bringebærcoulis
(egg, gluten, hvete, melk, soya)
MENY B – MED FISK HOVEDRETT
4 retters NOK 1177,-
3 rettes uten kveite tartar NOK 914,-
Kveitetartar
Med urteinfisert agurk, sjalottløk, jordskokkchips, granateple, syrnet melk, knallgrønn dillolje og trøffeletter
(fisk, melk)
Coppa Stagionata fra Lavezzola
Servert med den sicilianske sauemelksosten Cacio Siciliano al pepe nero, tomater fra Hanasand gård vendt inn i løpstikke, potet-aioli og kirsebærtapenade
(egg, melk, sennep)
Ovnsbakt Sterling kveite fra Helgeland
Servert med brokkolini, grillet Hokkaido-gresskar, syltet stjerneløk og fritert shiitake. Samt potetterte og en syrlig estragon-hollandaise
(fisk, melk)
Sitron- og estragonmousse
Med valmuefrøbunn, sitron tuille, bringebærcoulis og friske bær
(egg, gluten, hvete, melk)
MENY C – MED LANDKYLLING TIL HOVEDRETT
3 retters NOK 918,-
Kveitetartar
Med urteinfisert agurk, sjalottløk, jordskokkchips, granateple, syrnet melk, knallgrønn dillolje og trøffeletter
(fisk, melk)
Landkylling fra Jæren
Med syrlig peperonata, revet Steinfjording fra Lofoten gårdsysteri og en potetkrem, samt konfitert og grillet sjalottløk og Dijon- og timiansjy
(melk, sennep)
Klassisk crème brûlée med friske bær og mynte
(egg, melk)
MENY D – MED BRAISERT OKSE TIL HOVEDRETT
3 rettes NOK 881,-
Råbrent laks fra Vestlandet
Servert med revet pepperrot, fritert kapers og lodderogn, samt en emulsjon på syltet sitron og dill
(fisk, gluten, hvete, melk)
Braisert okse fra Nyyyt
Servert med vår egen Urfepølse, karamellisert gulrotkrem, grillet portobello, fritert rotchips og karse fra Tønsberg. Samt potet- og urteterte og epleglace
(melk, selleri, sennep)
Klassisk crème brûlée med friske bær og mynte
(egg, melk)
MENY E – VEGANSK MENY
3 retters NOK 815,-
Grillet Hokaido gresskar
med grillet gresskarkrem, fritert grønnkål, curry ristet kikerter og karse fra Tønsberg samt surdeigsknekkebrød laget på mesk fra vårt eget bryggeri og vegansk dill-aioli
(selleri)
Røkt og konfitert sellerirot
med sellerikrem smakt til med sotet hvitløk og oliven olje fra Stila, cassoulet på svarte bønner og urter, samt sauce vierge med semi tørkede tomater fra Hanasand gård, kardemomme og Jalapenos
(selleri)
Vegansk “ostekake”
med blåbær og cashew nøtter
(nøtter)
_______________________
FORRETTER
Råbrent laks fra Vestlandet
Servert med revet pepperrot, fritert kapers og lodderogn, samt en emulsjon på syltet sitron og dill
(fisk, gluten, hvete, melk)
239,-
Kveitetartar
Med urteinfisert agurk, sjalottløk, jordskokkchips, granateple, syrnet melk, knallgrønn dillolje og trøffeletter
(fisk, melk)
263,-
Coppa Stagionata fra Lavezzola
Servert med den sicilianske sauemelksosten Cacio Siciliano al pepe nero, tomater fra Hanasand gård vendt inn i løpstikke, potet-aioli og kirsebærtapenade
(egg, melk, sennep)
219,-
Grillet Hokaido gresskar (Vegetar)
med grillet gresskarkrem, fritert grønnkål, curry ristet kikerter og karse fra Tønsberg samt surdeigsknekkebrød laget på mesk fra vårt eget bryggeri og vegansk dill-aioli
(selleri)
219,-
HOVEDRETTER
Ovnsbakt Sterling kveite fra Helgeland
Servert med brokkolini, grillet Hokkaido-gresskar, syltet stjerneløk og fritert shiitake. Samt potetterte og en syrlig estragon-hollandaise
(fisk, melk)
513,-
Landkylling fra Jæren
Med syrlig peperonata, revet Steinfjording fra Lofoten gårdsysteri og en potetkrem, samt konfitert og grillet sjalottløk og Dijon- og timiansjy
(melk, sennep)
463,-
Braisert okse fra Nyyyt (blandingsrase med 50 % Wagyu)
Servert med vår egen Urfepølse, karamellisert gulrotkrem, grillet portobello, fritert rotchips og karse fra Tønsberg. Samt potet- og urteterte og epleglace
(melk, selleri, sennep)
450,-
Indrefilet av storfe
Servert med vår egen Urfepølse, karamellisert gulrotkrem, grillet portobello, fritert rotchips og karse fra Tønsberg. Samt potet- og urteterte og epleglace
(melk, selleri, sennep)
700,-
Røkt og konfitert sellerirot (Vegetar)
med sellerikrem smakt til med sotet hvitløk og oliven olje fra Stila, cassoulet på svarte bønner og urter, samt sauce vierge med semi tørkede tomater fra Hanasand gård, kardemomme og Jalapenos
(selleri)
415,-
OST
Et utvalg av gullvinnende oster fra Norge
Servert med norsk honning, hjemmelagde konserver og knekks fra Røros
(bygg, gluten, hvete, melk)
210,-
Et utvalg av våre egenimporterte oster fra Italia
serveres med norsk honning, hjemmelagde konserver og surdeigsknekkebrød laget på mesk fra vårt eget bryggeri
(bygg, gluten, hvete, melk)
210,-
DESSERT
Sitron- og estragonmousse
Med valmuefrøbunn, sitron tuille, bringebærcoulis og friske bær
(egg, gluten, hvete, melk)
182,-
Sjokoladeterte med salt karamell
Med karamellisert popcorn og bringebærcoulis
(egg, gluten, hvete, melk, soya)
187,-
Klassisk crème brûlée
med friske bær og mynte
(egg, melk)
192,-
Vegansk “ostekake”
med blåbær og cashew nøtter
(nøtter)
182,-
BRYLLUPSMENY
3-retters: 905,- | 4-retters 1055,- | 5-retters: 1255,-
Ønskes det indrefilet til hovedrett istedenfor braisert okse vil menyprisen økes med 250,-
Ønskes det indrefilet til hovedrett istedenfor braisert okse vil menyprisen økes med 250,-
Kveite tartar
Med urte-infisert agurk, sjalottløk, jordskokk chips, granateple, syrnet melk, knallgrønn dillolje samt trøffel-emulsjon
(fisk, melk)
Coppa Stagionata fra Lavezzola
servert med den Sicilianske sauemelksosten Cacio Siciliano al pepe nero, rosmarin -og hvitløks crutonger, potet-aioli og en syrlig gremulata
(melk, gluten, hvete, egg, sennep)
Braisert okse fra Nyyyt
Servert med vår egen Urfepølse, karamellisert gulrotkrem, saltbakte rødbeter, fritert gulrotchips og karse fra Tønsberg. Samt potet -og urte terte, og en kraftig løpstikkesjy
(melk, sennep, selleri)
Et utvalg av våre egenimporterte oster fra Italia
servert med norsk honning, hjemmelagde konserver og hjemmelagd surdeigsknekkebrød laget på mesk fra vårt eget bryggeri.
(melk, gluten, hvete, bygg)
Klassisk crème brulee
med friske bær og mynte
(egg, melk)
BRYLLUPSKAKER
Alle kaker lages til ønsket antall personer, minimum 12 personer. Pris pr person 110,-
Klassisk marsipankake eller bløtkake
Pasjonsfrukt- og vaniljekremkake
Bærmousse- og vaniljekremkake
Fruktmoussekake på kokosbunn
Fruktmoussekake på nøttebunn
Fruktmoussekake på sjokoladebunn
Sjokolademoussekake på kokosbunn
Sjokolademoussekake på nøttebunn
Sjokolademoussekake på sjokoladebunn
Ostekake på kokosbunn
Ostekake på nøttebunn
FINGERMAT
Anbefaling:
Snacks - 3-5 enheter per person
Mellom – 6-8 enheter per person
Middag – 9-12 enheter per person
CANAPEER
481,- meny med 7 enheter | 65,- per stk
Kamskjell ceviche i terte
Kamskjell fra Nord-Amerika i en syrlig eple vinaigrette, toppet med dill og sprø agurk
(bløtdyr, gluten, hvete)
Rognkjeks kaviar
Delikat rognkjeks-kaviar servert på luftig blini med urter og kremet ferskost
(fisk, gluten, hvete)
Urte og panchetta-bakkels
Bakkels toppet med Nyr fra Grøndalen gård og saltbakte beter
(gluten, hvete, melk, egg)
Vår egen Urfe-pastrami
Servert i terte med vellagret geitost fra Beiarmat
(gluten, hvete, melk)
Vellagret Parmaskinke i terte
Eksklusiv Parmaskinke fra Golfera kombinert med en luftig urte -og hvitløkskrem
(gluten, hvete, melk)
Karamellisert gulrotkrem i terte
Søtlig og kraftig gulrotkrem, toppet med granateple og fersk persille
(gluten, hvete, melk)
Vellagret blåmuggost fra Snertingdal
Servert i terte med syltet pære og italiensk pistasj
(melk, nøtter, pistasj)
SMÅSKÅLER
563,- meny med 7 enheter | 78,- per enhet
Krabbe «roll»
Klassisk krabberøre med dill, røkt paprika-emulsjon og fritert brioche
(gluten, hvete, melk, egg, sennep)
Råbrent laks fra Vestland
servert med en fyldig røkt-mandelpotetkrem, revet pepperrot og Lodderogn
(egg, sennep, fisk)
Vellagret Parmaskinke fra Golfera
servert med saltbakte poteter, semi konfitert tomat fra Italia og løpstikke-emulsjon
(egg, sennep)
Vår egen Urfe-pastrami
Servert med urtehummus og vellagret geitost fra Beiarmat
(melk, selleri, sesam)
Saltbakte Hokkaido-gresskar fra Drøbak
Med blåmuggost fra Snertingdal og karamellisert gulrotkrem samt dillolje
(melk)
Perlepoteter fra Nøtterøy
Vendt i persille, servert med syltet estragonmajones og ristet svarthavre
(gluten, havre, melk)
Lagret Høvding Sverre fra Orkladal ysteri
Servert med historiske tomater fra Hanasand gård, olivenolje fra Italia og en syrlig gremolata
(melk)
Fra vårt konditori
Et utvalg av våre hjemmelagde desserter
ASIATISK
Vi har et internasjonalt kjøkken med kokker fra store deler av Asia, sammen har vi satt sammen noen av våre favoritter retter.
+Liten meny 594,- | Stor meny 719,-
Laks «Tataki»
Penslet med sennep, yuzu og sesam, toppet med friske urter
(fisk, gluten, hvete, sesam, sennep, soya)
Bahn mi
Braisert okse fra Nyyt, gochujang-majones og chili-ingefær syltet grønnsaker
(gluten, hvete, soya, honning)
Yubuchobap (vegan)
Friterte tofu-lommer fylt med sesam-marinert ris, urter og syrlige grønnsaker. Servert med vegansk gochujang-majo
(egg, sennep, soya)
Thai spring roll
glassnudler, purre og gulrot
(gluten, hvete, soya)
“Twice cooked duck” salat
server med rødkål, gulrøtter, chilli, koriander som er marinert i appelsin-ponzu samt toppet med ristet peanøtter og Teriyaki saus
(soya, fisk, gluten, hvete, nøtter, peanøtter, sesam)
Kylling satay
Kyllingsticks marinert i sitrongress og lime, servert med sesam- og peanøttsaus. Toppet med ristede peanøtter og vårløk
(gluten, hvete, nøtter, peanøtter, soya)
Egg-fried rice
Klassisk eggestekt ris med vårløk, kål og gulrøtter
(egg, soya)
Steamet jasminris
Edamame
Steamede soyabønner vendt i havsalt
(soya)
Oi Muchim
Agurk vendt i gochugaru, hvitløk, sesam og vårløk
(sesam)
Kimchi-marinert nepe
(fisk, soya)
Crispy Chili Pak Choy
Vendt med chili-crisp og ferskpresset lime
Fritert rekechips
(skalldyr)
Gochujang-majones
(egg, sennep)
Peanøttsaus
(nøtter, sesam, soya)
Sweet chili-saus
Soyasaus
(gluten, hvete, soya)
Appelsin-ponzu
(gluten, hvete, sesam, soya)
Kokos- og limemousse
Servert med lime og ananas
(melk)
Kirsebær-cremeux
Servert i sjokoladeterte med økologiske kronblader fra Tolga
(egg, gluten, hvete, melk, soya)
Sitron- og matchamakron
(egg, mandel, melk, soya)
FISK OG SKALLDYR
1 237,- per person
Taskekrabbe fra Hitra
Ferdigrenset og servert i eget skjell med knallgrønn dillmajones
(skalldyr, egg, sennep)
Råbrent laks fra Vestlandet
Fersk råbrent laks servert med en syrlig tangmajones og ertekarse
(fisk, egg, sennep)
Kongekrabbe
Vendt inn med ferskpresset sitron, urter og ekstra virgin olivenolje fra Stila
(skalldyr)
Økologiske blåskjell
Håndplukkede blåskjell dampet i hvitvin, rotgrønnsaker og urter
(bløtdyr, selleri)
Konfitert Sterling kveite
servert med klassisk sauce vierge
(fisk, selleri)
Rognkjeks kaviar
Rognkjeks-kaviar på surdeigsblini, servert med en fyldig rømme fra Røros og finhakket rødløk
(fisk, gluten, bygg, hvete, melk)
Rødbeter fra Hørte gård
Rustikke saltbakte rødbeter servert med rømme fra Røros og ristet økologisk svart havre
(melk)
Frisk frisesalat
Frisèsalat vendt med havsalt, balsamico og oliven olje fra Stilla
Historiske tomater fra Hanasand gård
Solmodne tomater vendt i løpstikke og ristet svartpepper, servert med sellerikrem
(melk, selleri)
Byggryn fra Holli mølle
Økologisk byggryn blandet inn med spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros
(melk)
Gulløyepoteter fra Finnmark
Små, delikate gulløyepoteter vendt i persille og syrlig eplevinaigrette
(melk, gluten, havre)
Aioli
Hjemmelaget aioli med hvitløk
(egg, sennep)
Focaccia
Nyristet focaccia med rosmarin, olivenolje og flaksalt
(gluten, hvete)
Fra vårt konditori
Et utvalg av våre hjemmelagde desserter – den perfekte avslutningen på et smakfullt måltid
TILLEGGSVALG
Vi tilbyr flere tilleggsmuligheter som kan inkluderes i menyen. Priser oppgis på forespørsel, da disse kan variere med sesong og tilgjengelighet hos våre leverandører.
Halv amerikansk hummer
Nystekt hummer servert med urtemajones og sitron
(skalldyr, egg, sennep)
Østers
Ferske østers servert med finhakket sjalottløk, sitron og sherry eddik
(bløtdyr)
Skallreker
Skallreker servert med sitron, dill, aioli og loff
(skalldyr, egg, sennep, gluten, hvete)
ITALIENSK
Liten 657,- | Stor 807,-
Salami Finocchiona
Aromatisk salami fra Golfera krydret med fennikel
Vår egen Urfe-pastrami
Langtidsbakt og smakt til med deilige krydder
(selleri)
Parmaskinke 18. mnd
Vellagret skinke med en fyldig og karakeristisk smak
Pollo de Cesar
Grillet landkylling, toppet med cæsar-dressing, parmesan og krutonger
(melk, gluten)
Polpette con salsa de tomate (varm)
Krydret kjøttboller i en fyldig tomatsaus
(selleri)
Porchetta (varm)
Servert med salsa verde
(selleri)
Potetsalat
En frisk og syrlig potetsalat smakt til med urter, oliven olje, kapers og persille
Ovnsbakt aubergine
Aubergine bakt på kraftig varme, marinert i olivenolje, hvitløk og persille
Bigilla
Kremet bønnedip med hint av chili og hvitløk
Ruccola & pinjekjerner
Vendt inn med olivenolje, ristet pepper og nypresset sitron
Insalata di fagioli
Bønnesalat med semitørkede tomater, grillet paprika og urter
Urtemarinerte oliven
Førsteklasses italienske oliven marinert i olivenolje og friske urter
Asiago Dop
Smaksrik upasteurisert kumelksost fra Ghidetti med nøtteaktige toner
(melk)
Caprese
Historiske tomater fra Hanasand gård, basilikum og mozzarella
(melk)
Aioli
Hjemmelaget aioli med hvitløk
(egg, sennep)
Økologisk olivenolje fra Stilla
Balsamico crema fra Andrea Milan
Focaccia
Nyristet focaccia med rosmarin, oliven olje og havsalt
(gluten, hvete)
Italiensk grisini
(gluten, hvete)
Tiramisu
Den tradisjonelle italienske desserten med mascarpone, espresso og et lett dryss kakao
(melk, egg, gluten, hvete)
Limoncello tiramisu
En syrlig og frisk vri på den klassiske italienske desserten
(melk, egg,)
Vanilje panna cotta
Kremet panna cotta med bringebær coulie og friske bær
(melk)
NORSKE SMAKER
Liten 713,- | Stor 869,-
Taskekrabbe fra Hitra
med knallgrønn dillmajones
(skalldyr, egg, sennep)
Råbrent laks fra Vestlandet
servert med en syrlig tangmajones og ertekarse
(fisk, egg, sennep)
Dratt geit fra Haugen gardsmat
servert i brioche med karamellisert gulrotkrem
(melk, gluten, hvete)
Gulløyepoteter fra Nord Norge
saltbakte, og vendt i kapers, urter og eplecider vinaigrette
Vår egen Urfe pastrami
Servert med coleslaw på rødkål, epler og dill
(egg, melk, sennep)
Knekks fra Røros
Med rørte tyttebær og ferskost på geitemelk
(bygg, gluten, hvete)
Rødbeter fra Hørte gård
saltbakte, og servert med rømme fra Røros og ristet svart havre
(melk)
Historiske tomater fra Hanasand gård
vendt i løpstikke og ristet svartpepper servert med sellerikrem
(melk, selleri)
Byggryn fra Holli mølle
blandet inn med spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros
(melk)
Et utvalg av de beste oster fra Norge
her plukker vi ut de norske gullvinnende ostene som er perfekt modne akkurat nå. Servert med gulrotmarmelade, tomatmarmelade og knekks fra Røros
(melk, sulfitt, upasteurisert, gluten, hvete, bygg)
Trollkrem
luftig marengs smakt til med tyttebær
(egg, soya)
Kirsebær-crèmeux
servert i sjokoladeterte og økologiske kronblader fra Tolga
(gluten, hvete, melk, egg, soya)
Et utvalg av norsk inspirerte makroner
(mandel, egg, soya, melk)
SOMMERENS GRILL
Liten 619,- | Stor 813,-
FRA GRILLEN
Vår egenproduserte Urfepølse
Smakt til med krydder
Okseknoke fra Nyyyt
Langtidsbraisert og grillet
Urtekonfitert kyllinglår
marinert i sitron, hvitløk og urter
Dratt geit fra Haugen gardsmat
servert i brioche med karamellisert gulrotkrem
(melk, gluten, hvete)
Grillet grønnsaker
Et utvalg av sopp, squash, løk og paprika dynket i olivenolje, hvitløk, soyasaus og persille
(soya)
SALATER OG GARNITYRER
Cæsar salat
Romano salat, parmesan, krutonger og sprøstekt bacon
(fisk, gluten, hvete, egg, sennep, melk)
Maischips
Servert med grillet paprikasalsa
Bønnesalat med grillet paprika
I en syrlig eple -og Dijon vinaigrette
(sennep)
Grillet maiskrem
Smakt til med fennikelfrø, chili og brunet smør
(melk)
Historiske tomater fra Hanasand gård
vendt inn i løpstikke og ristet svartpepper
Perlepoteter fra Nøtterøy
saltbakte, og vendt i kapers, urter og eplecider vinaigrette
Peperoni sotto aceto - saltet og syltet mild chili
Urtemarinerte oliven
en blanding av gode italienske oliven marinert i friske urter
Focaccia
med rosmarin, oliven olje og havsalt
SAUSER OG DRESSINGER
Aioli
Økologisk olivenolje fra Stilla
Balsamico crema fra Andrea Milan
Ancho chili BBQ saus (selleri)
Røkt rapsmajones(egg, sennep)
Pico de gallo
Fra vårt konditori – Et utvalg av våre hjemmelagde desserter
TILLEGGSVALG TIL BUFFETEN:
350,- NOK per side
Helgrillet ørretside
Grillet i aluminiumsfolie og toppet med urter, sitron og oliven olje fra Stilla
(fisk)
En ørretside holder til ca 15 personer
Dersom dere ønsker en mindre og enklere meny, tilbyr vi også et redusert alternativ. Denne menyen gir et smakfullt og praktisk valg for dere som ønsker et mer kompakt utvalg.
ENKEL SOMMER GRILL
463,- per person
Et utvalg av Pølser fra Strøm-larsen
(melk)
Grove hamburgere av storfe
Harissa kryddret aubergine
Potetsalat med kapers og persille
Salat på grillet gresskar med bønner og urter
SAUSER:
Ketchup
Sennep
Agurk relish
BBQ sauce (sennep)
BRØD OG LOMPER:
Lomper (gluten)
Burgerbrød av brioche (melk, gluten)
Pølsebrød av brioch (melk gluten)
Glutenfrie alternativer
TILLEGGSVALG TIL BUFFETEN:
124,- per person
Hjemmelagde smådesserter fra vårt konditori
SUSHI - 24 biter
798,- per person
Nigiri
Laks, tunfisk, scampi og kveite
(fisk)
Sashimi
Laks, tunfisk og kveite
(fisk, sesam)
Uramaki
Tempura scampi med agurk og avocado
(gluten, hvete, soya, skalldyr, fisk)
Spicy laks
med agurk og chilimajones
(egg, sennep, sesam, soya, gluten, hvete)
California maki
surimi, avocado, sesam og chili majones
(egg, sennep, sesam, soya, gluten, hvete)
Servert med forskjellige sauser
Ingefær
Koriander ponzu (soya, gluten, hvete)
Soya saus (soya, gluten, hvete)
Wasabi
Wakame
Rekechips (skalldyr)
Fra vårt konditori - et utvalg av våre hjemmelagde desserter
VEGANSK
Liten 500,- | Stor 588,-
Tofu bowl
sitrongress og chili stekt Tofu fra Miss Gin Garden, marinert ris, edamame, granateple, mango, fritert nori, ristet sesam og gocuhjan-majones
(soya, sennep)
Soft taco med champignon glasert i soya saus og sotet hvitløk
Pico de gallo verde, og ancho-chilli majones
(gluten, hvete, sennep)
Saltbakte småpoteter
vendt i rosmarin, hvitløk og oliven olje, og servert med trøffelmajones
(melk, sennep)
Samosa
Server med chili -og mango chutney
(gluten, hvete)
Historiske tomater fra Hanasand gård
vendt inn i løpstikke og ristet svartpepper, servert med sellerikrem
(selleri)
Byggryn fra Holli mølle
blandet inn med spinat, grillet gresskar og granateple
(gluten, bygg)
Knekkebrød laget på mesk fra vårt eget bryggeri
med pulled aubergine og hummus
(gluten, hvete, bygg, sesam)
Focaccia med rosmarin og havsalt
servert med vår egen aioli
(gluten, hvete, sennep, soya)
Vegansk “ostekake”
med blåbær og cashew nøtter
(nøtter)
Vegan Brownie med mørk Sjokolade
(gluten, hvete, spor av soya)
Et utvalg av vegansk konfekt
(spor av soya)
VÅR KLASSISKE
613,- per person
Kaldrøket laks fra King Mikals
servert med urte -og eggesalat
(fisk, egg, sennep)
Salami Finocchiona
salami fra Golfera, smakt til med fennikel
Parmaskinke 18. mnd
vellagret smakfull skinke fra Golfera
Krydret kjøttboller fra Strøm-Larsen
servert i en fyldig saus på Italienske tomater
(selleri)
Grillede kyllingvinger
godt krydret og servert med mangosalat
(selleri)
Potetsalat
en syrlig potetsalat smakt til med urter, oliven olje og persille
(sennep)
Høvding Sverre fra Orkladal ysteri
Tomatmarmelade og Røros knekks
(melk, gluten, hvete, bygg)
Frisk salat
blandet salat med tomater fra Hanasand gård, bønner, agurk fransk vinaigrette
(sennep)
Aioli
Hjemmelagd majones smakt til med hvitløk og sennep
(sennep, egg)
Meierismør
fra Røros meieriet
(melk)
Focaccia
med rosmarin, oliven olje og havsalt
(gluten, hvete)
Italiensk grissini
brødpinner med urter
(gluten, hvete)
Fra vårt konditori - et utvalg av våre hjemmelagde desserter
STREET FOOD
Liten 688,- | Stor 769,-
Sushi bowl
«Spicy» laks, marinert ris, soya saus, edamame, granateple, mango, fritert nori, ristet sesam og gocuhjan-majones
(fisk, soya, egg, sennep)
«Spicy» tofu, marinert ris, soya saus, edamame, granateple, mango,fritert nori, ristet sesam og gocuhjan-majones
Vegetarisk alternativ:
Tofu bowl
«Spicy» tofu, marinert ris, soya saus, edamame, granateple, mango,fritert nori, ristet sesam og gocuhjan-majones
+(soya, egg, sennep)
Pulled beef sliders
Grillet maiskrem og BBQ-saus
(gluten, hvete, melk)
Vegetarisk alternativ:
Pulled aubergin sliders med grillet maiskrem og BBQ-saus
(gluten, hvete, melk)
Taco bowl
Soya og sotet hvitløk glasert champignon, syltet grønnsaker, røkt mozzarella, koriander-salsa samt tortilla chips og ancho-chillimajones
(gluten, hvete, melk, egg, sennep)
Saltbakte småpoteter & sprøstekt bacon
Vendt i rosmarin, hvitløk og parmesan, servert med røkt rapsmajones
(melk, egg, sennep)
Yubuchobap (vegan)
Friterte tofu-lommer fylt med sesammarinert ris, urter og syrlige grønnsaker. Servert med vegansk curry mayo
(egg, sennep, soya)
Philly cheesesteak
Braisert okse fra Nyyyt, karamellisert løk og cheddar-saus
(gluten, hvete, honning, melk, soya)
Sjokolade mousse
Salt karamellsaus og karamellisert popcorn
(melk, egg, soya)
MEXICANSK-INSPIRERT
Liten 582,- | Stor 707,-
Tostadas
Servert med grillede tigerreker, most avocado og chipotlemajones
(egg, sennep, skalldyr)
Quesadillas
Fylt med vårløk og smeltet cheddar
(gluten, hvete, melkt)
Kyllingvinger «Diablo»
Med kremet limemajones
(egg)
Guacamole og tortillachips
(kan inneholde spor av gluten/hvete)
Braisert okseknoke fra Nyyyt
Mør langtidsbraisert norsk okse
Grillet maiskrem
Med fennikkelfrø og chili
(melk)
Grillet portobello
Marinert i balsamico
(sulfitt)
Arroz Rojo
Meksikansk ris med tomat og krydder
(selleri)
Ananassalat
Med koriander, lime og chili
Tomater fra Hanasand gård
Marinert i koriander
Syltet jalapeño
Syltet rødløk
Lime
Koriander
Revet mozzarella
(melk)
Tortilla «white corn»
(kan inneholde spor av gluten/hvete)
Tostadas
(kan inneholde hvete/gluten)
Pico de gallo
Salsa piccante
Chipotlemajones
(egg, sennep)
Churros
Rullet i sukker og kanel, servert med sjokoladesaus
(egg, gluten, hvete, melk)
Rømme-pannacotta
Servert med frisk ananas og lime-sukker
(melk)
ITALIENSK
853,- per person
På bordet ved servering:
Focaccia & Grisini
Aioli & persillepesto
(egg, sennep, gluten, hvete)
FORRETT
Salami Finocchiona
Salami fra Golfera, smakt til med fennikel
Vår egen Urfe-pastrami
Langtidsbakt og smakt til med deilige krydder
(selleri)
Parmaskinke 18. mnd
Vellagret smakfull skinke fra Golfera
Bigilla
Spicy bønnedip med chili og hvitløk
Cæsar salat
Romano salat, parmesan og sprøstekt bacon
(fisk, melk, egg, sennep, upasteurisert ost)
Urtemarinerte oliven
En blanding av gode italienske oliven marinert i friske urter
Cacio Stagionata al pepe Nero
Pasteurisert sauemelk ost smakt til med svart pepper
HOVEDRETT
Brasato di manzo
Norsk storfe langtids-braisert i urter og kraft
Salsicca
Pannestekte italienske pølser
Kylling confit
Marinert i sitron, hvitløk og persille
Grillet squash
Store biter av grillet squash, vendt i olivenolje, sitron og hvitløk
Caponata Siciliana
Lun auberginegryte med kapers, oliven og solmodne tomater
Rosmarinpoteter
Småpoteter bakt i havsalt og rosmarin
Trøffelmajones
DESSERT
Tiramisù
den klassiske italienske desserten med mascarpone og kaffe
(melk, egg, gluten, hvete, spor av nøtter)
Limoncello Tiramisù
en syrlig og frisk vri på den klassiske italienske desserten
(melk, egg, gluten, hvete)
Rosmarin panna cotta
Servert med sitroncurd og karamellisert kardemommecrumble
(egg, melk, soya)
PÅSMURT
99,- per stk
WRAPS
PULLED PORK «CHILI CON CARNE»
Langtidsstekt svin i fyldig tomatsaus med bønner og ris
(gluten, hvete, selleri)
KYLLINGSALAT
Revet kylling, smakt til med vår egen majones og ristet curry krydder. Samt hakket fennikel og paprika, rullet med blandet salatblader
(gluten, hvete, melk, egg, sennep, selleri)
TUNFISKRØRE
Deilig tunfiskrøre blandet med mais, urter og majones
(egg, gluten, hvete, selleri, sennep)
VEGANSK FALAFEL
Krydret falafel pakket inn med urtehummus og soltørket tomat
(gluten, hvete, selleri)
FOCACCIA
OST OG SKINKE
Kokt skinke, Jarlsberg ost, semitørket tomater og margarin
(gluten, hvete, melk)
KYLLINGSALAT
Revet kylling, smakt til med vår egen majones og ristet curry krydder. Samt hakket fennikel og paprika
(gluten, hvete, melk, egg, sennep, selleri)
TUNFISKRØRE
Deilig tunfiskrøre blandet med mais, urter og majones
(egg, gluten, hvete, selleri, sennep)
VEGETAR
Smurt med en fyldig karamellisert gulrotkrem og semi tørkede tomater fra Italia
(gluten, hvete, melk)
SALATBOKSER
CÆSAR SALAT BOKS
Urtebakt landkylling fra Vestfold, Romano salat, urte-krutonger, revet parmesan og sprøstekt bacon, samt vår egen Cæsar dressing
(fisk, melk, gluten, hvete, egg, sennep)
240,-
PASTA BOKS (VEGETAR)
Italiensk eggepasta fra Etna, marinert i vår egen persille-pesto, servert med semitørket tomater, grillet aubergine, gresskar og italiensk paprika.
(egg, sennep, gluten, hvete)
182,-
VEGAN BOKS
Grillet gresskarsalat med røde bønner og urter, spicy hummus, saltbakte småpoteter fra Vestfold med kapers og persille, marinerte italienske oliven og vår egen veganske majones
(sennep)
187,-
BOWLS
SUSHI BOWL
Rå kuttet laks fra Vestlandet, edamame bønner, spicy mangosalat, marinert ris, nori og ristet sesam, samt soya sause og Koreansk gochujang-majones
(fisk, soya, sesam, gluten, hvete)
204,-
VEGAN BOWL
marinert tofu, edamame bønner, mangosalat, marinert rødkål og marinert ris samt soya sause og vegansk gochujang-majones
(soya, sesam, gluten, hvete)
237,-
KYLLING BOWL
Teriyaki-marinert kylling, edamame bønner, mangosalat med chili og lime, syrlig marinert rødkål og klassisk marinert sushi ris, samt soya sause og Koreansk gochujang-majones
(soya, sesam, gluten, hvete)
185,-
LUNSJBOKS
289,- per person
Urtebakt landkylling
med timian og ristet Tellicherry pepper
Smakfull salami med fennikel fra Golfera
Asagio D.O.P
vellagret hardost fra de Italienske alper, laget på rå kumelk
(melk, upasteurisert)
Saltbakte perlepoteter fra Vestfold
vendt i en syrlig urtevinaigrette og kapers
Historiske tomater fra Hanasand gård
med vår egen olivenolje og løpstikke
Salat på grillet gresskar og kidneybønner
Vendt i eplecider-eddik og persille
Karamellisert gulrotkrem
(melk)
Focaccia
med rosmarin, olivenolje og havsalt
(gluten, hvete)
Vår hjemmelagde aioli
(egg, sennep)
Sjokolade savarin
med kirsebær kompott
(soya, melk, egg)
PAUSEMAT
Oppskåret frukt på fat
78,- per person
Dagens bakverk
55,- per person
Croissant/Kanelbolle/Wienerbrød
55,- per person
Smoothie
69,- per person
Yoghurt med bær og crumble
56,- per person
Kake
Gulrotkake, karamell brownie, mandel bakverk, crumblekake m/bær, blåbær havretuter
56,- per person
FROKOSTBUFFET
315,- per person
Kaldrøkt laks
(fisk)
Eggesalat med dill og sennep
(egg, sennep)
Kokt skinke
Leverpostei fra Strøm-Larsen
Vellagret ost
(melk)
Agurksalat
Tomatsalat med løpstikke
Våre egne scones med marmelade
(gluten, hvete, melk, egg, soya)
Kjøleskapsgrøt med nøtter, kanel og rosiner
(melk, gluten, havre, nøtter, mandler)
Chiapudding med mangosaus
(melk)
Sesongens frukt
Surdeigsbrød
(gluten, hvete)
VÅR KLASSISKE LUNSJBUFFET
585,- uten dessert | 615,- med dessert
Kaldrøket laks fra King Mikals
servert med urte -og eggesalat
(fisk, egg, sennep)
Salami Finocchiona
salami fra Golfera, smakt til med fennikel
Parmaskinke 18. mnd
vellagret smakfull skinke fra Golfera
Krydret kjøttboller fra Strøm-Larsen
servert i en fyldig saus på Italienske tomater
(selleri)
Grillede kyllingvinger
godt krydret og servert med mangosalat
(selleri)
Potetsalat
en syrlig potetsalat smakt til med urter, oliven olje og persille
(sennep)
Høvding Sverre fra Orkladal ysteri
Tomatmarmelade og Røros knekks
(melk, gluten, hvete, bygg)
Frisk salat
blandet salat med tomater fra Hanasand gård, bønner, agurk fransk vinaigrette
(sennep)
Aioli
Hjemmelagd majones smakt til med hvitløk og sennep
(sennep, egg)
Meierismør fra Røros meieriet
(melk)
Focaccia
med rosmarin, oliven olje og havsalt
(gluten, hvete)
Italiensk grissini
brødpinner med urter
(gluten, hvete)
Fra vårt konditori - et utvalg av våre hjemmelagde desserter
ENKEL LUNSJBUFFET
455,- uten dessert | 485,- med dessert
Pulled varmrøkt laks urter, sitron og kapers
(fisk)
Urte-konfitert landkylling
Fennikelsalami
Couscous salat grillet paprika og persille
(gluten, hvete)
Salat av grillet gresskar og kidneybønner
Urte- og perlepotet-salat
Yoghurt mynte, hvitløk og agurk
(melk)
Hummus røkt paprika og sesam
(sesam)
Provolone piccante
(melk)
Focaccia og aioli
(gluten, hvete, egg, sennep)
Kirsebær Clafoutis
(egg, gluten, hvete, melk)
VEGANSK LUNSJ BUFFET
515,- uten dessert | 545,- med dessert
Tofu bowl
sitrongress og chili stekt Tofu fra Miss Gin Garden, marinert ris, edamame, granateple, mango, fritert nori, ristet sesam og gocuhjan-majones
(soya, sennep)
Soft taco med champignon glasert i soya saus og sotet hvitløk
Pico de gallo verde, og ancho-chilli majones
(gluten, hvete, sennep)
Saltbakte småpoteter
vendt i rosmarin, hvitløk og oliven olje, og servert med trøffelmajones
(melk, sennep)
Historiske tomater fra Hanasand gård
vendt inn i løpstikke og ristet svartpepper, servert med sellerikrem
(selleri)
Byggryn fra Holli mølle
blandet inn med spinat, grillet gresskar og granateple
(gluten, bygg)
Knekkebrød laget på mesk fra vårt eget bryggeri
med pulled aubergine og hummus
(gluten, hvete, bygg, sesam)
Focaccia med rosmarin og havsalt
servert med vår egen aioli
(gluten, hvete, sennep, soya)
Vegansk “ostekake”
med blåbær og cashew nøtter
(nøtter)
Vegan Brownie
med mørk Sjokolade
(gluten, hvete, spor av soya)
Et utvalg av vegansk konfekt
(spor av soya)
(melk)
Perlepoteter fra Nøtterøy
Vendt inn i persille. Servert med syltet estragonmajones og ristet svarthavre
(melk, gluten, havre)
Lagret Høvding Sverre fra Orkladal ysteri
Servert med historiske tomoater fra Hanasand Gård, oliven olje fra Italia samt en syrlig gremulata
(melk)
Fra vårt konditori – et utvalg av våre hjemmelagde desserter